Szeged Software, Optima Systems, Pharmalog SRL
Despre noi

30+ ani de experiență în dezvoltarea de soluții software pentru industria farmaceutică

MedTracS este o soluție FMD modernă și independentă, dezvoltată de către Pharmalog, Szeged Software și Optima.Systems.

Pharmalog Srl.

PharmaLog Srl. a fost înființată la Târgu Mureș ca filială a SZEGED Software Zrt. Misiunea sa este reprezentarea produselor software – în primul rând a sistemului MedTracS – pe piața românească.

Prin colaborare cu parteneri renumiți din domeniu, au dobândit experiență vastă în domeniul logisticii distribuției de farmaceutice, al dezvoltării sistemelor, al programării și al suportului acordat utilizatorilor.

Scopul nostru comun este să ne creștem cota de piață în România, crescând astfel o platformă robustă, stabilă și fiabilă pentru această sferă de întreprinderi deosebit de exigentă și specializată.

Pharmalog SRL

Szeged Software Zrt.

Încă de la început din 1989, Szeged Software creează aplicații care îndeplinesc cerințele IT foarte specifice ale distribuitoriilor farmaceutici și a companiilor de logistică farmaceutică.

Cu clienții noștri avem planuri pe termen lung, de ani de zile menținând relații strânse cu toți clienții cheie – furnizând un sistem personalizat, validat, care să le satisfacă nevoile. Mentenanța personalizată oferim conform cerințelor de client.

Printre clienții SZEGED Software Zrt. se numără atât distribuitori cu câteva stații de lucru, cât și companii cu mai multe sucursale cu sute de stații de lucru.

Szeged Software

Optima.Systems Ltd. Co.

Optima.Systems creează și oferă produse software inovatoare și servicii IT clienților. Optima.Systems aduce peste 20 de ani de experiență profundă și know-how specializat în IT.

De la început ne-am specializat în proiectarea, crearea, implementarea, întreținerea și dezvoltarea continuă a sistemelor scalabile de baze de date, tip B2B și B2B2C, precum și crearea și realizarea de servicii IT complexe și de înaltă calitate clienților noștri.

Optima Systems

De ce să ne alegeți pe noi

Magyar Brand díj
Brand inovator

Szeged Software Zrt. a câștigat mai multe premii Magyar Brands în categoria "mărci inovatoare".

ANM
Agreat de ANM

Aplicația noastră a fost auditată și acceptată de către Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România. În urma a mai multor inspecții efectuate la parteneri care folosesc MedTracS, sistemul este conform atât din punct de vedere al funcționalității, cât și al documentației.

Validated by Zebra
Validat de Zebra

MedTracS a îndeplinit cu succes cerințele Zebra Global Enablement Center. Zebra este unul dintre cei mai mari furnizori din lume de hardware pentru depozite.

ISO 9001
Certificat ISO 9001

Din mai 2006, deținem certificarea MSZ EN ISO 9001 în domeniul "Implementare și dezvoltare sisteme IT, monitorizare sistem".

Referințe

Și ei folosesc MedTracS

Fildas
Farmexim
bioeel
Pharmafarm
Berlin Chemie
Arochim
Eu Clid
Imedica
Ais
Expert Med
Marku dental
Richter Gedeon
Bayer
Egis logo
Medimex
Phoenix Pharma
Euro Medic
Profarm
Boehringer

Experimentați și dumneavoastră, cât de ușor este să îndepliniți cerințele FMD!

Medtracs devices