Termeni de utilizare

Termeni de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa site-ul web http://www.medracs.ro, operat de Pharmalog Srl, Szeged Software și Optima.Systems.

Accesul și utilizarea siteului sunt condiționate de acceptarea și respectarea de către dumneavostră a acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează siteul.

Prin accesarea sau utilizarea siteului, sunteți de acord să vă supuneți acestor Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre punctele enumerate, atunci nu puteți accesa siteul.

Încetare

În cazul în care nu se respectă Termeni, putem înceta sau suspenda accesul la la siteul nostru imediat, fără notificare prealabilă.

Toate prevederile Termenilor care ar trebui să rămână în continuare și după încetare, vor rămâne în continuare.

Legături către alte site-uri web

Siteul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii ale unor terțe părți, care nu sunt deținute sau controlate de noi. Nu avem niciun control asupra lor și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricăror site-uri web sau servicii ale unor părți terțe. De asemenea, acceptați și sunteți de acord că nu vom fi responsabili sau răspunzători, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de utilizarea unor astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricărui site web sau servicii ale unor părți terțe pe care le accesați.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernați în conformitate cu legile din Romănia, fără conflict dintre prevederile legale.

Neexecutarea unui drept sau a unei dispoziții din acești Termeni, nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care orice prevedere a acestor Termeni este declarată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare.

Modificări

Ne păstrăm dreptul, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. În cazul în care există o modificare, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a noilor termeni. Continuând accesarea sau utilizarea siteului nostru după intrarea în vigoare a acestor modificări, sunteți de acord să vă supuneți termenilor modificate. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați utilizarea siteului.

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați: https://medtracs.ro/contact/

Număr telefon: +40 365 410 605

Adresa e-mail: office@pharmalog.ro