Versiunea de test gratuită

Încercați MedTracS gratuit!

Permiteți ca aplicația noastră să vorbească în locul nostru! Completați formularul și solicitați versiunea gratuită timp de 30 de zile!

Vă vom contacta în termen de o zi lucrătoare, după ce primim solicitarea!

Cei care ne-au acordat deja un vot de încredere
Fildas
bioeel
Pharmafarm
Berlin Chemie
Arochim
Eu Clid
Imedica
Ais
Recenzii

Părerile clienților despre MedTracS

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Dacă mai aveți întrebări

Reprezentanții noștri vă vor oferi asistență completă, cu privire la instalare, utilizare și operare zilnică a sistemului MedTracS.

Da. MedTracS poate fi configurat în orice moment cu certificatul companiei, pentru a accesa Sistemul Național de Verificare a Medicamentelor.

MedTracS poate fi instalat pe laptop, calculator, tabletă sau telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS.

Dacă dispozitivele actuale sunt capabile să scaneze coduri 2D datamatrix, probabil că nu este nevoie să achiziționați alte echipamente suplimentare. Vă rugăm să contactați echipa noastră, pentru a vă ajuta în testarea uneltelor existente. În caz că nu aveți echipamentele potrivite, nu ezitați să ne contactați și vă vom ajuta să alegeți uneltele potrivite.

Cea mai scurtă perioadă pentru care vă puteți abona la MedTracS, este de o lună. Cu toate acestea, le recomandăm clienților noștri să se aboneze pentru cel puțin 6 sau 12 luni pentru a asigura continuitatea și stabilitatea companiei.
Oferim condiții speciale și prețuri atractive clienților care ne aleg pe termen lung.

Nu este necesar să achiziționați licențe pentru utilizarea aplicației. MedTracS este oferit în regim de abonament, pe baza unui contract.

Indiferent dacă sunteți un distribuitor de medicamente, un spital, o farmacie sau o instituție medicală privată, vă putem oferi prețuri MedTracS care țin cont de viziunea și de caracteristicile companiei.
Pentru un număr mare de verificări, vă recomandăm să folosiți funcția LayerScan, care vă permite să scanați simultan sute de cutii pe minut.

Da, prețul MedTracS depinde de țara în care se află compania dumneavoastră. Serviciul MedTracS este oferit, pe baza sistemului de tarifare aplicat local. În funcție de faptul că sunteți un distribuitor de medicamente, un spital, o institutie medicală privată sau o farmacie, prețurile MedTracS pot varia.

Aveți alte întrebări?

Cereți mai multe informații despre aplicația noastră sau ofertă de preț!

Medtracs devices